september 2021
mån tis ons tor fre lör sön
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930123

Lån av tapetserarbord

Ett tapetserarbord finns i föreningen för alla att låna kostnadsfritt. Boka bordet via vårt kansli eller via e-post, se fliken kontaktuppgifter.

Hyra & Låna

Hyra lokal

Föreningens samlingslokal kan alla boende i föreningen hyra till en kostnad av 400kr/dygn. Denna är belägen på Småfolksgatan 19, där även föreningens kansli ligger.

Hur bokar jag lokalen?

Bokning av lokal sker via vår kalender, för att boka lokalen krävs det först att du registrerar en profil här. Efter att du har skapat profilen har du möjlighet att göra bokningar.

Hyran betalas i förskott och nycklar av lokalansvarig senast 24 timmar innan bokad tid. Om nycklar ej hämtas eller om avgiften ej betalas så avbokas tiden. Lokalhyran betalas kontant.

Man kan endast boka lokalen via kalendern!

Ansvarstagande

Den som hyr lokalen är ansvarig för ordningen. Därför ska den som hyr befinna sig i lokalen under den tid aktiviteter pågår. Man får inte hyra lokalen åt någon annan som inte bor i området. Man är även ersättningsskyldig för eventuella skador i lokalen. Föreningen ansvarar inte för privat egendom i lokalen. Det är den hyrandes försäkring som gäller så ta med en kopia på försäkringen då du hämtar nycklar.

Att tänka på när man hyr lokalen är att lokalen ligger mitt i ett bostadsområde och vid alla tidpunkter gäller det att visa hänsyn gentemot de kringboende. Ytterdörren ska hållas stängd och ute samvaro och rökning sker på altansidan. Hänsyn visas mot grannarna då lokalen lämnas. Efter följande tider ska det vara tyst i och utanför lokalen: söndag – måndag efter kl. 23.00, fredag – lördag efter kl 01.00.

Förbrukningsartiklar så som handdukar, kaffefilter o.d. får man ta med sig själv. Lokalen städas efter användandet av den som hyrt. Vid städning ska städinstruktioner följas, checklistor hänger i lokalen.

Det inte tillåtet att övernatta i lokalen!

Max antal personer som får vistas i lokalen samtidigt är 40 personer.