Hyra & Låna

Hyra lokalen – Endast för föreningens medlemmar!
Föreningens samlingslokal kan alla boende i föreningen hyra till en kostnad av 400kr/dygn. Denna är belägen på Småfolksgatan 19, där även föreningens kansli ligger.

Hur bokar jag lokalen?
Bokning av lokal sker via vår kalender nedan. Hyran betalas kontant och i förskott och nycklar hämtas i kansliet enligt överenskommelse. Om nycklar ej hämtas eller om avgiften ej betalas så avbokas tiden.

Observera att lokalen ej kan bokas på torsdagar jämna veckor då styrelsen har öppet i kansliet.

 

Ansvarstagande
Den som hyr lokalen är ansvarig för ordningen. Därför ska den som hyr befinna sig i lokalen under den tid aktiviteter pågår. Man får inte hyra lokalen åt någon annan som inte bor i området. Man är även ersättningsskyldig för eventuella skador i lokalen. Föreningen ansvarar inte för privat egendom i lokalen.

Lokalen ligger mitt i ett bostadsområde och vid alla tidpunkter gäller det att visa hänsyn gentemot de kringboende. Ytterdörren ska därför hållas stängd och utesamvaro och rökning sker på altansidan. Efter följande tider ska det vara tyst i och utanför lokalen: söndag – torsdag efter kl. 23.00, fredag – lördag efter kl. 01.00.

Kalendern laddas...
-
Tillgänglig
 
-
Bokad
 
-
Reserverad
captcha

Bra att veta:
→ Förbrukningsartiklar så som handdukar, kaffefilter etc. får man själv ta med sig.
→ Lokalen städas efter användandet av den som hyrt. Vid städning ska städinstruktioner följas, checklistor hänger i lokalen.
→ Återlämnandet av nycklar sker alltid i lokalen så att en kontroll av städningen även kan göras.

Viktigt att följa:
→ Max antal personer som får vistas i lokalen samtidigt: 40 personer.
→ Det inte tillåtet att övernatta i lokalen.

Lån av tapetserarbord
Ett tapetserarbord finns i föreningen för alla att låna kostnadsfritt. Boka bordet via vårt kansli eller via e-post, se fliken kontaktuppgifter.