Nyheter


Aktuella nyheter med saker som sker i vår förening.

2023-01-23 - Vi byter mailsystem

Styrelsen byter mailsystem från webbaserade Inleed som inte varit särskilt bra till Google Workplace. Johan håller på att migrera all data från det gamla till det nya. Detta tar lite tid & därför finns det risk för att ni inte får svar på era mail direkt. Maila gärna oss igen om ni inte fått svar på en vecka.

 

2023-01-01 - Ny ekonomisk förvaltare på Husiegård

Nu har Bredablick även tagit över den ekonomiska förvaltningen för föreningen. Detta innebär att alla hyresgäster nu får nya hyresavier, dessa har vad man kallar för OCR kod, det är den man skriver in på OCR fältet i tex sin bank. Man kan alltså inte skriva sitt namn, personnummer eller objektnummer. Då registreras inte hyresinbetalningen & man riskerar att få påminnelse eller inkasso.

Möjligheten till e-faktura finns också numera! Detta skaffar ni genom att söka efter Bredablick Förvaltning AB i er bank, sen kan ni registrera er för e-faktura eller autogiro.

2022-09-02 - Ny teknisk förvaltare på Husiegård

Från och med den 5/9 så tar Bredablick Förvaltning över den tekniska förvaltningen från SBC. Så från och med det datumet kan ni inte felanmäla till SBC längre.

Mer information hittar ni här

2022-09-01 - Pappersavier

Hyresavier för denna period skickas ut med brevpost till alla som fortsatt har fysisk hyresavi. Det innebär att det tar några dagar extra innan dom kommer. Detta medför även en administrativ avgift om 49kr för porto & administration.

Vill du ha dina hyresavier till din e-post så går det bra att maila namn, personnummer, adress & lägenhetsnummer till johan.andersson@husiegard.nu

Inom en snar framtid kommer möjligheten till E-faktura. Vi meddelar när det är klart här på hemsidan, i bulletinen & på vår Facebooksida.

2022-06-25 - Hyresavier

Från och med nästa hyresperiod, okt-dec så kommer vår ekonomiska förvaltare att ta ut en administrativ avgift om 49kr för fysiska hyresavier. Anledningen är att dom kommer att skickas med posten direkt ifrån Bankgirot som tar ut denna avgift för papper, kuvertering & porto.

Anmäl hyresavier per mail till johan.andersson@husiegard.nu

Kom ihåg att maila från den adressen dit ni vill ha hyresavierna. Skulle ni inte ha fått avierna så kolla i er skräppost.

2022-06-20 - Nya hyror & kreditbelopp

Hemsidan har uppdaterats med nya hyror & kreditbelopp från & med Juli. Ni finner detta på fliken Planlösningar.

2022-05-25 - Årsstämman klar

Då var årets föreningsstämma avklarad. Vi vill tacka alla som deltog & vi vill även passa på att välkomna våra nya suppleanter Ellen Lindberg & Zdeslav Buzancic!

2022-04-27 - Hyreshöjningar

Boföreningen har beslutat om en hyreshöjning på 3%. MKB aviserade en hyreshöjning till föreningen på 2,8% och styrelsen har beslutat att avrunda den uppåt med 0,2% för att ta höjd för felanmälningar.

2022-04-25 - Årsstämma

Välkomna på årsstämma den 24/5 kl 19. Vi ses i den gemensamma lokalen!

2022-04-20 - Myrdosor

Sommaren är snart här & då kommer sommargästerna i form av myror. Det finns myrdosor i kansliet för alla boende att hämta. Vi delar ut max 2 dosor per hushåll så det räcker till alla. När dessa är slut & det finns ett fortsatt behov så beställer vi fler av MKB.